Un administrator de firma, un functionar de la o Primarie, un profesor si un arbitru de fotbal din Neamt sunt cercetati pentru braconaj, dupa ce au vanat fara autorizatie doua caprioare, intr-o padure din zona harghiteana Bucin. In urma cu doua seri,
Un administrator de firma, un functionar de la o Primarie, un profesor si un arbitru de fotbal din Neamt sunt cercetati pentru braconaj, dupa ce au vanat fara autorizatie doua caprioare, intr-o padure din zona harghiteana Bucin. In urma cu doua seri, politistii din Gheorgheni au oprit pentru control un autoturism Dacia in care se aflau patru persoane, insa la verificarea autoturismului au fost gasite doua arme de vanatoare si mai multe cartuse, precum si doua caprioare impuscate in gat.
Cei patru au fost legitimati si s-a stabilit ca este vorba despre Dan C., 34 ani, administrator la o firma, Valer Z., 45 ani, casier la Primaria Bodesti, Vladimir U., 28 ani, profesor, si Ionut T.C., 26 ani, arbitru de fotbal, toti din judetul Neamt. Ulterior s-a stabilit ca ei au impuscat animalele intr-o padure din zona Bucin, fara a avea autorizatie, prejudiciul creat fiind de 15.000 de lei noi (150 de milioane de lei vechi). Cele doua arme de vanatoare erau detinute legal de catre Dan C. si Valer Z. Politistii le-au intocmit dosare penale pentru braconaj cinegetic, urmand a fi luata o decizie legala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.