Comisia de Apel din cadrul FRF a amanat luarea unei decizii in cazul Mirel Radoi, jucator care contesta sanctiunea de 4 etape suspendare si amenda de 1.350 de euro acordata de Comisia de Disciplina. Stelistul este insa obisnuit cu amanarile, pentru c

Comisia de Apel din cadrul FRF a amanat luarea unei decizii in cazul Mirel Radoi, jucator care contesta sanctiunea de 4 etape suspendare si amenda de 1.350 de euro acordata de Comisia de Disciplina. Stelistul este insa obisnuit cu amanarile, pentru ca si judecarea initiala a cazului sau a durat foarte mult din cauza ca a avut multe termene.
Membrii Comisiei de Apel, care au mai amanat o data solutionarea memoriului depus de Radoi, si-au motivat decizia luata in sedinta de marti prin intentia de a-l audia pe fundasul echipei Steaua. Comisia de Apel va stabili, astazi dimineata, de comun acord cu oficialii FC Steaua, data la care va fi audiat Radoi, care in acest moment se afla in Italia, la tratament.
Fundasul a fost reprezentat, ieri, in fata comisiei de directorul executiv al FC Steaua, Valeriu Argaseala, si de avocatul Catalin Ciubota. "Amanarea unei decizii este o procedura normala. Comisia de Apel a considerat ca este necesara o audiere a lui Radoi, chiar daca fotbalistul a fost prezent si la sedinta Comisiei de Disciplina", a declarat Argaseala.

N-ar fi fost suspendat daca era stranier

"Mirel Radoi este la tratament in Italia, insa consideram necesara audierea lui", a declarat presedintele Comisiei de Apel, Constantin Son. Intrebat in ce ar fi constat suspendarea, daca in cazul lui Radoi s-ar fi aflat Cristian Chivu sau orice alt fotbalist roman care evolueaza la o echipa din strainatate, Son a precizat ca, "si eu mi-am pus aceasta intrebare, insa nu am luat parte la eloborarea regulamentului. Comisia pe care o conduc doar aplica legea in vigoare". Regulamentul prevede o suspendare din competitiile interne, in cazuri de indisciplina la echipa nationala. Comisia de Disciplina l-a sanctionat pe 24 iunie pe Mirel Radoi pentru indisciplina si lipsa de respect fata de echipa nationala dupa ce a parasit cantonamentul inaintea partidei cu Olanda din preliminariile CM 2006 fara acordul selectionerului Victor Piturca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.