Autoritatile britanice nu stiu nimic, in continuare, despre soarta romancei care, in ziua atacurilor care au avut loc saptamana trecuta la Londra, a avut nesansa sa se afle intr-una dintre garniturile de metrou unde s-au produs exploziile in urma car
Autoritatile britanice nu stiu nimic, in continuare, despre soarta romancei care, in ziua atacurilor care au avut loc saptamana trecuta la Londra, a avut nesansa sa se afle intr-una dintre garniturile de metrou unde s-au produs exploziile in urma carora aproape 50 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 700 au fost ranite.
Mihaela Draganescu, Michelle Otto cum o numesc britanicii, s-a aflat intr-una dintre garniturile de metrou si s-ar putea numara printre victimele neidentificate inca de autoritatile britanice.
Potrivit Realitatea TV, politia britanica a mers acasa la Mihaela pentru a prelua amprente si fire de par care ar putea ajuta la identificarea romancei.
Rudele au cautat-o, disperate, in toate spitalele din Londra, in speranta ca s-ar putea gasi printre cei raniti usor in atacuri.
Cateva cadavre au fost scoase din rama de metrou care a explodat la Russel Square, dar bilantul global al atentatelor de la Londra ramane de 49 de decese confirmate, a declarat Brian Paddick, numarul trei din ierarhia Scotland Yard.
Ministrul britanic de Interne, Charles Clarke, a declarat ca bilantul final al atentatelor "va depasi, dupa toate probabilitatile, 50 de morti".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.