Societatea Tiroprod va dezvolta in statiunea Mamaia un imobil cu 30 de apartamente de lux cu o suprafata totala de 5.600 de metri patrati, proiectul avand o valoare de 2,5 milioane de euro. Cladirea va include apartamente cu trei sau patru camere si
Societatea Tiroprod va dezvolta in statiunea Mamaia un imobil cu 30 de apartamente de lux cu o suprafata totala de 5.600 de metri patrati, proiectul avand o valoare de 2,5 milioane de euro. Cladirea va include apartamente cu trei sau patru camere si suprafete cuprinse intre 104 metri patrati si 152 de metri patrati. De asemenea, blocul va avea propriul cabinet medical si personal pentru baby-sitting, un salon de frumusete, sala de sport, piscina si parcare, arata un comunicat al companiei imobiliare Regatta. "Pana la 20 august 2005, un metru patrat construit costa 730 de euro plus TVA, pret promotional. Preturile variaza de la 90.000 de euro/apartament pana la 190.000 de euro/penthouse", a declarat Eugen Paternic, real estate broker in Departamentul Vanzari Rezidentiale din cadrul Regatta. Proiectul este situat intre Marea Neagra si lacul Siutghiol, in zona Coral Beach, si va fi finalizat in martie 2006. Reprezentantii Regatta apreciaza ca numarul dezvoltarilor imobiliare pe litoralul romanesc va creste in anii urmatori si va impune noi standarde de calitate, acest tip de investitie urmand sa concureze hotelurile, cel putin in zona Coral Beach. "Nu sunt foarte multi investitori care sa aduca o suma atat de importanta intr-o dezvoltare imobiliara pe litoral, insa numarul lor va creste in timp. O piata in dezvoltare inseamna o oportunitate de afaceri. In circa doi ani de zile, sectorul va fi profund activ, astfel incat concurenta va impune calitate, iar calitatea costa. Daca dezvoltatorii nu vor lua ca exemplu investitii mari, precum cea pentru Complex Hera, s-ar putea sa existe o serie de proiecte care nu se vor ridica la asteptarile clientilor si vor fi un esec", a spus Paternic. Potrivit acestuia, multe dintre noile constructii rezidentiale de pe litoral ofera servicii integrate comparabile cu cele ale hotelurilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.