Rezultate modeste la examenul de Bacalaureat din acest an. Din primele date, se estimeaza ca circa 50.000 de liceeni din aceasta generatie nu au obtinut diploma de Bacalaureat. Din cei care au fost la toate probele, se estimeaza ca un sfert au picat
Rezultate modeste la examenul de Bacalaureat din acest an. Din primele date, se estimeaza ca circa 50.000 de liceeni din aceasta generatie nu au obtinut diploma de Bacalaureat. Din cei care au fost la toate probele, se estimeaza ca un sfert au picat la scris. O situatie dramatica se gaseste la Grupul scolar "Edmond Nicolau" din Capitala, unde doar 48 la suta dintre absolventi au promovat si aceia cu medii foarte mici. Bucuria a fost mare chiar la media minima, 6,00, pentru ca "Am scapat!", iar cei care au ratat examenul au plans cu suspine.
"Au fost subiecte ca pentru olimpici!", s-au plans cei ghinionisti. in Capitala, din primele date, procentul celor care au reusit este de 77,75%, iar in tara nu s-au raportat inca rezultatele.



Alina Sorescu a luat cea mai mare medie din liceu

Timp de doua saptamani, cateva din domnisoarele noastre celebre au uitat de vedetisme, ducand grija Bac-ului, cel mai importat examen din viata lor pana in acest moment.

* Alina Sorescu ramane campioana examenelor scolare din muzica autohtona, ea reusind la Bac cea mai mare medie din actuala promotie a Colegiului National "Elena Cuza" - 9,86. Alinei i-a purtat noroc cifra 13, caci, la examinare, i-a picat de doua ori biletul cu acest numar. A sustinut un examen norocos in sala cu numarul 13. Alina tinde catre o facultate la stat, cel mai probabil la Comunicare.

* Miss Popularitate Playboy 2005, frumoasa Cristina Nica isi face bagajele fericita, caci va sarbatori trecerea de Bac in Italia. Fosta "Fata de la Pagina 5", timisoreanca a trecut seria de examene cu media 9,78, de care se declara foarte multumita. Urmatorul pas, Facultatea de Studii Europene.

* Ooops! -a exclamat Simona Alexandra Apostol, care a trecut de Bac cu 8,66. Simona (Ooops!) a slabit in aceste doua saptamani ca niciodata, mai ales pentru proba la sport.

* Adela Popescu, actrita din "Numai iubirea", a luat examenul cu brio. Ea a obtinut media 9,28 cu punctaj maxim la Romana, la Engleza si Istoria Teatrului si 9 la Actorie, ocupand locul doi pe liceu. Adela se pregateste acum pentru admiterea la Actorie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.