ING Bank a primit din partea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare aprobarea in vederea furnizarii de servicii de custodie-depozitare pentru trei din cele cinci societati de investitii financiare, Oltenia, Banat-Crisana si Transilvania. Serviciile
ING Bank a primit din partea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare aprobarea in vederea furnizarii de servicii de custodie-depozitare pentru trei din cele cinci societati de investitii financiare, Oltenia, Banat-Crisana si Transilvania. Serviciile de custodie-depozitare oferite de ING includ pastrarea in siguranta a valorilor mobiliare, decontarea tranzactiilor, colectarea dividendelor, dobanzilor si a altor beneficii, exercitarea drepturilor conferite de activele detinute in portofoliu. Alte servicii oferite sunt primirea si prelucrarea documentelor de transfer pentru achizitionarea/vanzarea valorilor mobiliare din portofoliu, precum si calculul activului net. La sfarsitul anului 2004, volumul activelor in sold aflate in custodia ING in titluri de participatie la societati cotate, obligatiuni municipale cotate, titluri de stat si eurobonduri depaseau 700 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.