V-ati chinuit mai multe luni ca sa pierdeti cele cateva kilograme in plus? Ati capatat o silueta de invidiat, insa va este teama ca in perioada concediului nu veti rezista tentatiilor culinare? Specialistii revistei "Slab sau Gras" va invata cum sa v
V-ati chinuit mai multe luni ca sa pierdeti cele cateva kilograme in plus? Ati capatat o silueta de invidiat, insa va este teama ca in perioada concediului nu veti rezista tentatiilor culinare? Specialistii revistei "Slab sau Gras" va invata cum sa va pastrati silueta pe timpul verii. 4 Pastrati-va bunele obiceiuri. Continuati sa va calculati meniul in acelasi fel ca atunci cand voiati sa slabiti. Puteti doar sa cresteti putin cantitatea de alimente care contin amidon si sa fiti mai stricta cu grasimile de orice fel.

* La trei zile faceti piata. Ca sa aveti fructe si legume proaspete in fiecare zi faceti piata si asigurati-va personal de calitatea alimentelor. O singura zi fara salata si fructe proaspete se cunoaste, va veti simti putin mai obosita si fara chef de viata. Fara o hrana adecvata sezonului cald va veti petrece concediul luptandu-va cu somnul si senzatia de oboseala. De fapt organismul este cel care se lupta cu o hrana necorespunzatoare.

* Mancati fructe, dar nu prea multe. Nu abuzati de fructele dulci. Acestea nu trebuie sa treaca de 200 g pe zi, deoarece zaharul din ele, cu timpul, va schimba silueta.

* Gustari necesare. in caz de foame subita obisnuiti-va sa aveti la indemana un morcov, o rosie sau un fruct pentru a le rontai. Daca simtiti ca acestea nu sunt de ajuns atunci mancati un iaurt in care ati pus putina branza degresata. Nu mancati paine intre mese.

* Atentie la fast-food-uri. Cand mergeti la fast-food alegeti salata facuta din iaurt cu fructe. Daca nu au, beti un pahar cu lapte. O alta solutie este cheeseburger cu salata de fructe.

* Relaxare la terasa. Bauturile favorite atunci cand mergeti la o terasa ar trebui sa fie cafeaua, apa minerala cu lamaie, ceai de menta cu gheata, suc de rosii. Nu faceti greseala de a consuma bauturi alcoolice, caloriile inutile se vor adauga si in plus veti avea nevoie sa beti mai multa apa decat e necesar, existand pericolul ca aceasta sa fie retinuta de tesutul adipos.

* Miscarea este esentiala. Nu pierdeti nici un prilej de a alerga. Pentru sanatate si silueta e bine sa alergati in fiecare zi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.