Doi calugari de la Manastirea Putna din Suceava, aflati in stare de ebrietate, au fugit de la fata locului, dupa ce au fost implicati intr-un accident rutier in localitatea constanteana Cuza Voda. Politistii din localitate spun ca Gheorghe Schipor, d
Doi calugari de la Manastirea Putna din Suceava, aflati in stare de ebrietate, au fugit de la fata locului, dupa ce au fost implicati intr-un accident rutier in localitatea constanteana Cuza Voda. Politistii din localitate spun ca Gheorghe Schipor, de 45 de ani, din Suceava, conducea autoutilitara cu numar de Suceava, in localitatea Cuza Voda, pe DJ 222, cand a acrosat o caruta care circula regulamentar. Imediat dupa producerea accidentului, cei doi calugari au fugit, fiind prinsi in orasul Cernavoda de politisti.
in urma impactului, soferul autoutilitarei si un alt calugar aflat in masina nu au suferit vatamari, iar din cei trei pasageri aflati in caruta doar o fetita s-a ales cu o escoriatie la cot. soferul masinii a fost dus la Spitalul din Medgidia, unde i s-au recoltat probe de sange pentru a i se stabili alcoolemia. Astfel, in urma testelor s-a stabilit ca Gheorghe Schipor avea o alcoolemie in aerul expirat de 1,3 la mie. Martorii spun ca si celalalt calugar aflat in autoturism se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
Cercetarile continua pentru a se stabili imprejurarile exacte in care a avut loc accidentul si tragerea la raspundere a celor vinovati.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.