Nici macar politistii nu scapa de amenzi. La sfarsitul saptamanii trecute, patru agenti de la Buzau au fost sanctionati de colegii lor pentru diverse abateri constatate in timpul serviciului. Mai exact, au fost luati la puricat toti oamenii legii car
Nici macar politistii nu scapa de amenzi. La sfarsitul saptamanii trecute, patru agenti de la Buzau au fost sanctionati de colegii lor pentru diverse abateri constatate in timpul serviciului. Mai exact, au fost luati la puricat toti oamenii legii care au in dotare masini ale Inspectoratului Judetean de Politie Buzau. Cu aceasta ocazie, au fost controlate 11 mijloace de transport apartinand unitatii, fiind constatate patru nereguli. Nici mai mult, nici mai putin, oamenii legii au fost prinsi conducand autoturismele, desi nu aveau asupra lor documente personale, certificate de inmatriculare sau fara mentionarea cursei in foaia de parcurs.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.