Ministrul Justitiei Monica Macovei a reusit sa isi convinga colegii ministri sa dea un exemplu tuturor demnitarilor. in conditiile cererii parlamentarilor de prelungire a termenului privind completarea noilor declaratii de avere, ministrii au fost co
Ministrul Justitiei Monica Macovei a reusit sa isi convinga colegii ministri sa dea un exemplu tuturor demnitarilor. in conditiile cererii parlamentarilor de prelungire a termenului privind completarea noilor declaratii de avere, ministrii au fost convinsi sa le depuna deja de saptamana viitoare. Ministrul Monica Macovei a intampinat ostilitate inainte de a impune noile formulare.



Deputatul PSD Victor Ponta a ramas in urma cu evenimentele. El va da de pomana 1000 de cani ramase din campania electorala taranilor din Gorj. Pana acum, cutiile cu cani au stat in biroul pesedistului, fiind cerute de cativa primari, dar Ponta nu a acceptat. Tanarul pesedist le va da oamenilor amarati, cu ocazia sarbatorilor pascale, bineinteles pline, relateaza agentia de presa AM Press.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.