Multi dintre jucatorii la Loto traiesc imaginar momentul la care viseaza de o viata. isi fac socoteli ce ar face cu banii, se gandesc cu ce sume si-ar ajuta apropiatii sau cui ar multumi pentru minunea de a ghici toate numerele extrase intr-o duminic
Multi dintre jucatorii la Loto traiesc imaginar momentul la care viseaza de o viata. isi fac socoteli ce ar face cu banii, se gandesc cu ce sume si-ar ajuta apropiatii sau cui ar multumi pentru minunea de a ghici toate numerele extrase intr-o duminica cu report urias. Cu siguranta, cei care intr-adevar au avut aceasta sansa au trecut prin toate emotiile imbogatirii. in cartea castigatorilor la Loto 6 din 49 sunt pastrate mesajele miliardarilor. Scrise chiar dupa ce au primit cecul cu multe, foarte multe zerouri.
Loteria Romana se poate lauda ca detine una dintre cele mai pretioase "carti de onoare". in paginile ei se afla semnaturile tuturor celor imbogatiti peste noapte la jocul Loto 6 din 49. Fiecare a scris cateva cuvinte in aceasta carte care pastreaza primele emotii ale unor oameni cu buzunarele doldora de bani. Ca idee generala, norocul de a deveni putred de bogat i-a transformat pe castigatori in persoane extrem de pioase. Desi religia nu are nici o legatura cu norocul, aproape toti miliardarii ridica "slava cerului" si ii multumesc lui Dumnezeu pentru bani.
"Tin sa multumesc bunului Dumnezeu ca mi-a ingaduit ca prin intermediul Loteriei Nationale sa ma numar si eu printre marii castigatori la LOTO 6/49", scria in luna octombrie a anului 2003 un proaspat miliardar. Tot in acelasi an, un alt castigator scria: "Pe aceasta cale tin sa multumesc Mantuitorului Iisus Hristos si bunului Dumnezeu pentru premiul acordat de Loteria Nationala".
Milionarii in dolari care au semnat in aceasta carte au acum, probabil, conturi grase si au obosit de cate ori s-au iscalit. in 2004, un castigator care habar n-avea cat de mult valora iscalitura sa semna sub urmatorul text: "Sunt un jucator fidel. Aveti incredere in jocurile de noroc! si credinta in Dumnezeu!"



Trei milioane lei grei, report pentru duminica

La extragerea de ieri, Loteria a pus in joc la categoria I peste un milion de dolari, bani stransi dupa patru saptamani de report.
Dupa extragerea de ieri, nimeni nu a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere norocoase, asa ca marele premiu de trei milioane de lei se reporteaza pentru duminica. Au fost insa opt castigatori la categoria a doua, cu un premiu de 36.627 lei fiecare si 593 de castigatori la categoria a treia, cu premii de cate 741 lei grei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.