Banca Comerciala Carpatica a operat majorarea de capital hotarata in Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor din data de 23 mai 2005, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei de Valori. Prin urmare, noul capital social se cifreaza la 103
Banca Comerciala Carpatica a operat majorarea de capital hotarata in Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor din data de 23 mai 2005, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei de Valori. Prin urmare, noul capital social se cifreaza la 103.285.065 RON, aferent unui numar de 1.032.850.654 actiuni cu o valoare nominala de 0,10 RON. Majorarea de capital s-a efectuat in favoarea actionarilor prezenti in Registrul Actionarilor la data de inregistrare 23 iunie. Reluarea tranzactionarii actiunilor Banca Comerciala Carpatica va fi efectuata in sedinta de tranzactionare de la data de 11 iulie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.