O operatiune complexa a politistilor spanioli a dus, la sfarsitul saptamanii trecute, la anihilarea unei retelede prostitutie si retinerea a 54 de romani, doi rusi si doi germani, transmite AFP. Descinderile oamenilor legii au avut loc in Andalusia s
O operatiune complexa a politistilor spanioli a dus, la sfarsitul saptamanii trecute, la anihilarea unei retelede prostitutie si retinerea a 54 de romani, doi rusi si doi germani, transmite AFP. Descinderile oamenilor legii au avut loc in Andalusia si Palma de Mallorca, existand insa indicii ca sunt posibile noi arestari in acest caz, deoarece ancheta este in desfasurare. Aceeasi sursa precizeaza ca membrii retelei erau organizati astfel incat sa faciliteze intrarea in mod ilegal, in Spania, a mai multor tinere, majoritatea acestora provenind din Romania. Dupa ce fetele ajungeau in strainatate, proxenetii le confiscau pasapoartele si le obligau sa se prostitueze.
Banda era, de asemenea, specializata in spargeri, operatiuni la care foloseau minori proveniti in cea mai mare parte din Romania si intrati in mod ilegal in Spania. Politia a reusit, dupa mai multe saptamani de ancheta si filaje, sa-l identifice pe seful retelei, Dumitru Fane N., si sa retina simultan 46 de persoane in Almeria, 11 la Palma de Mallorca si una la Malaga. In timpul operatiunii, politistii au descoperit mai multe acte, instrumente folosite la spargeri si unele dintre obiectele sustrase.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.