Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a avertizat ieri ca in cursul acestei veri ar putea avea loc pana la sase-sapte sesiuni extraordinare ale Parlamentului, pe legile proprietatii, diverse ordonante de urgenta si pe investirea Guvernului, infor
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a avertizat ieri ca in cursul acestei veri ar putea avea loc pana la sase-sapte sesiuni extraordinare ale Parlamentului, pe legile proprietatii, diverse ordonante de urgenta si pe investirea Guvernului, informeaza Mediafax. El a spus ca, in cursul diminetii de ieri, s-a intalnit cu presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, pentru a stabili procedura parlamentara in cazul sesiunii extraordinare de saptamana viitoare, consacrata textelor din legea reformei justitiei declarate neconstitutionale. "Asteptam, de asemenea, proiectele care vor veni de la Guvern. Pe tema anticipatelor, presedintii celor doua Camere si partidele parlamentare nu au fost consultate, inca, desi asa era normal", a mai spus Vacaroiu. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.