Zilele trecute, toti manelistii s-au adunat sa joace fotbal in statiunea Mamaia. De la o asemenea reuniune nu putea lipsi Adi de Vito. El a fost surprins de Mircea Solcanu, de la Radio InfoPro, care l-a luat la intrebari pe cel mai iubit cantaret al
Zilele trecute, toti manelistii s-au adunat sa joace fotbal in statiunea Mamaia. De la o asemenea reuniune nu putea lipsi Adi de Vito. El a fost surprins de Mircea Solcanu, de la Radio InfoPro, care l-a luat la intrebari pe cel mai iubit cantaret al ritmurilor orientale.
Adi, mai in verva ca niciodata, a recunoscut ca, in afara de spectacolele de pe Litoral, trebuie sa isi faca timp si pentru nasit.
Potrivit propriilor declaratii, anul acesta va deveni parintele spiritual al unei persoane importante, careia nu-i poate divulga numele, caci e din Republica Dominicana.
Cum singura persoana cunoscuta noua, care e din Republica Dominicana, e noua doamna Mutu, apare intrebarea: ii naseste Adi de Vito pe Adrian Mutu si pe Consuelo, stiuta fiind simpatia Briliantului pentru melodiile de of si jale?


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.