Cumnatul lui Omar Hayssam - Mihai Nasture - arestat in luna martie pentru frauda in dosarul privind privatizarea societatii Foresta Nehoiu, a fost pus in libertate, la solicitarea Parchetului instantei supreme, care a decis trimiterea in judecata in
Cumnatul lui Omar Hayssam - Mihai Nasture - arestat in luna martie pentru frauda in dosarul privind privatizarea societatii Foresta Nehoiu, a fost pus in libertate, la solicitarea Parchetului instantei supreme, care a decis trimiterea in judecata in acest caz a cinci persoane. In acest dosar, Hayssam, fratele lui, Mohamad Omar, El Assal Emil Raja si Gheorghe Iosif au fost trimisi in judecata, pentru crima organizata si bancruta frauduloasa, in timp ce notarul Carmen Marilena Popa este acuzat de fals intelectual. Joi, instanta Curtii de Apel Bucuresti a luat in discutie - potrivit procedurii - legalitatea masurii arestarii preventive a inculpatilor, dispusa in perioada urmaririi penale. Astfel, magistratii au constatat ca nu a fost trimis in judecata - desi era arestat in acest caz - Mihai Nasture, cumnatul lui Omar Hayssam - cercetat pentru implicare in rapirea jurnalistilor romani la Bagdad, in 28 martie. De altfel, Parchetul a cerut punerea in libertate a lui Nasture, solicitand in acelasi timp mentinerea in arest - pe perioada procesului - a lui Omar Hayssam, fratelui acestuia - Omar Mohamad, Emile Raja El Assal si a lui Gheorghe Iosif. Cererea a fost admisa, primul termen al procesului urmand a avea loc in 11 iulie. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.