Fostul vicepresedinte al PD Suceava, Brandusel Nichitean, a declarat ieri ca saptamana viitoare intentioneaza sa depuna o cerere de reprimire in partid. Nichitean a declarat pentru Mediafax ca va depune o cerere de reprimire in partid, dar si de repu
Fostul vicepresedinte al PD Suceava, Brandusel Nichitean, a declarat ieri ca saptamana viitoare intentioneaza sa depuna o cerere de reprimire in partid. Nichitean a declarat pentru Mediafax ca va depune o cerere de reprimire in partid, dar si de repunere in functia de vicepresedinte organizatoric al PD Suceava. El a spus ca repunerea sa in drepturi in cadrul organizatiei judetene PD Suceava va fi supusa aprobarii Biroului Permanent Judetean al organizatiei. "Daca vor crede ca merit sa intru in partid, atunci vor hotari in consecinta", a spus Nichitean. El a precizat ca nu se considera vinovat de acuzatia care i s-a adus ca ar fi fraudat alegerile generale din noiembrie 2004. Fostul vicepresedinte al PD Suceava, Brandusel Nichitean, a fost trimis in judecata pentru ca ar fi fraudat alegerile, votand de cinci ori la alegerile generale din 28 noiembrie. El a candidat pe pozitia a doua pe lista Aliantei DA Suceava pentru Senat, a castigat functia de senator, dar mandatul sau a fost invalidat de plenul Senatului. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.