Italianul Lorenzo Bernucci (Fassa Bortolo) a castigat ieri etapa a 6-a a Turului Frantei, Troyes - Nancy (199 km), in 4h12'52'', urmat la 3 secunde de Alexandre Vinokourov (Kazahstan - T-Mobile) si la 7 secunde de Robert Forster (Germania - Gerolstei
Italianul Lorenzo Bernucci (Fassa Bortolo) a castigat ieri etapa a 6-a a Turului Frantei, Troyes - Nancy (199 km), in 4h12'52'', urmat la 3 secunde de Alexandre Vinokourov (Kazahstan - T-Mobile) si la 7 secunde de Robert Forster (Germania - Gerolsteiner). Finalul etapei a fost marcat de un incident petrecut in ultimul viraj de dinaintea liniei de sosire, cand aproape 20 de ciclisti au cazut, in plina viteza, din cauza soselei ude. Clasamentul general e dominat in continuare de marele favorit, americanul Lance Armstrong (Discovery Channel), urmat de Vinokourov (la 53'') - unul dintre pretendentii la victoria finala - si de un alt ciclist american, Bobby Jullich (CSC Team, la 55''). Astazi, Turul ajunge in Germania, etapa a 7-a fiind programata pe distanta Luneville-Karlsruhe (228,5 km).


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.