Aflata intr-un situatie disperata, fara un lot cat de cat stabil, cu sapte jucatori la final de contract si cu un patron - concernul Mittal Steel - care numai grija echipei nu o are, Otelul Galati il va pierde, aproape sigur, si pe antrenorul Mihai S
Aflata intr-un situatie disperata, fara un lot cat de cat stabil, cu sapte jucatori la final de contract si cu un patron - concernul Mittal Steel - care numai grija echipei nu o are, Otelul Galati il va pierde, aproape sigur, si pe antrenorul Mihai Stoichita. "Voi sta la Otelul sa disputam meciul amical programat maine (n.r. astazi) cu FC Arges, apoi voi veni la Galati sa discut serios cu conducatorii clubului. Daca nu se intrevede nimic, voi pleca", a spus, ieri, tehnicianul ajuns in pragul disperarii. Cum presedintele Viorel Anghelinei a lasat sa se inteleaga ca este neputincios in fata tacerii indienilor de la Mittal Steel, aproape sigur Mihai Stoichita, care se va intalni maine dimineata cu oficialii gruparii de la Dunare, va parasi Otelul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.