Transferat la Rapid de la FC Arges, Emil Dica isi doreste eventul. "Primul meu gand in Giulesti? Un parcurs cat mai bun in Europa, in campionat si in Cupa. si astept primul meu titlu de campion!", a declarat internationalul de tineret, care va avea u
Transferat la Rapid de la FC Arges, Emil Dica isi doreste eventul. "Primul meu gand in Giulesti? Un parcurs cat mai bun in Europa, in campionat si in Cupa. si astept primul meu titlu de campion!", a declarat internationalul de tineret, care va avea un salariu anual de 50.000 $. Rapidul a platit pentru Emil Dica peste 600.000 de dolari, bani veniti in vistieria lui FC Arges din doua parti. Pe de-o parte direct de la Rapid (400.000 $), iar, pe de alta parte de la ANA IMEP, fabrica argeseana patronata de George Copos. Sponsorizarea va fi de peste 100.000 euro pe an timp de doua sezoane. Situatia mijlocasului e insa putin mai complicata. FC Arges il are pe jucator in coproprietate cu fratii Lazar, patronii divizionarei B International Pitesti, iar in cazul prezentului transfer acestia urmeaza sa primeasca 50% din suma. La Rapid, Emil va fi coleg cu alti doi fosti "alb-violeti": Coman si Mara.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.