Presedintele Traian Basescu a transmis premierului britanic Tony Blair un mesaj de condoleante, exprimand compasiunea poporului roman fata de suferinta familiilor victimelor care si-au pierdut viata in urma atentatelor de joi de la Londra, transmite
Presedintele Traian Basescu a transmis premierului britanic Tony Blair un mesaj de condoleante, exprimand compasiunea poporului roman fata de suferinta familiilor victimelor care si-au pierdut viata in urma atentatelor de joi de la Londra, transmite Rompres. Presedintele Basescu a primit cu durere si consternare stirea atentatelor teroriste de la Londra, care au facut victime nevinovate si au socat intreaga comunitate internationala. Seful statului roman considera ca acest atac barbar este revoltator dar, in acelasi timp, sporeste hotararea de a fi alaturi de natiunile care combat terorismul, se arata intr-un comunicat al Presedintiei.
"Groaznicele atentate de la Londra transforma o zi care putea fi o zi a sperantei, in care liderii G8 ar fi putut sa ajunga la solutii de combatere a saraciei si pentru un mediu mai sanatos, intr-o zi de doliu," a apreciat, ieri, ministrul de Externe roman, Mihai Razvan Ungureanu, adaugand ca "din informatiile obtinute pana in prezent de ambasada Romaniei din Londra rezulta ca nu sunt cetateni romani care sa fi fost afectati de exploziile produse in cursul zilei de astazi (ieri, n.red.)". (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.