Secretarul general al NATO, Jaap de Hoop Scheffer, a condamnat "in termeni duri" atentatele comise la Londra si a adresat Aliantei Nord-Atlantice apelul de a "ramane unita pentru a combate terorismul." "Sunt profund intristat de atentatele ingrozitoa
Secretarul general al NATO, Jaap de Hoop Scheffer, a condamnat "in termeni duri" atentatele comise la Londra si a adresat Aliantei Nord-Atlantice apelul de a "ramane unita pentru a combate terorismul." "Sunt profund intristat de atentatele ingrozitoare din aceasta dimineata, din Londra", a afirmat Jaap de Hoop Scheffer intr-un comunicat citat de Rompres. "Nu poate exista nici o justificare pentru astfel de crime dusmanoase", a adaugat secretarul general al NATO. "Condamn in termenii cei mai duri aceste atentate, care evidentiaza necesitatea ca intreaga comunitate internationala si membrii Aliantei sa ramana uniti pentru a combate terorismul," a mai precizat Jaap de Hoop Scheffer. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.