Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a dispus masuri conforme cu Planul de actiune pentru situatii de alerta terorista, in contextul atentatelor comise, ieri dimineata, la Londra. Potrivit inspectorului Mirela Fleancu din Directia Informare
Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a dispus masuri conforme cu Planul de actiune pentru situatii de alerta terorista, in contextul atentatelor comise, ieri dimineata, la Londra. Potrivit inspectorului Mirela Fleancu din Directia Informare si Relatii Publice a MAI, au fost imediat informate structurile MAI din zona obiectivelor diplomatice. Totodata, sediile ambasadelor au fost intarite cu forte din cadrul Jandarmeriei Romane si Brigazii Antitero a Serviciului Roman de Informatii. De asemenea, a fost alertata Sectia 25 Politie care executa misiuni pe mijloacele de transport in comun ale RATB si la metrou, precum si fortele de ordine publica ce actioneaza in gari si triaje de cale ferata. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.