Suntem in plina vara si parca perioada pana la concediu trece mult mai greu decat am sperat. incepem sa fim din ce in ce mai stresati si adesea totul scapa de sub control. Pentru a reduce stresul, evitati excitantele gen cafea, cola, ceai negru si nu
Suntem in plina vara si parca perioada pana la concediu trece mult mai greu decat am sperat. incepem sa fim din ce in ce mai stresati si adesea totul scapa de sub control. Pentru a reduce stresul, evitati excitantele gen cafea, cola, ceai negru si nu aprindeti tigara de la tigara. impotriva stresului, exista si produse naturale.

* Mentae Canadian Sweet Extract Tonic cerebral, util in stresul cotidian, in stari conflictuale sau emotionale. Daca sunteti depresivi si suferiti si de insomnie, este binevenit. Prezentare: sticluta cu 200 sau 500 ml. Administrare: 20 ml de 3 ori/zi in aproximativ 80 ml apa. Pret: 300.000 lei sau 680.000 lei.

* Nervton Canadian Sweet Extract Tonic nervos, recomandat si femeilor care au cistita, dar si celor aflate in perioada ciclului menstrual, cand au dureri mari. Prezentare: flacon cu 200 sau 500 ml. Administrare: 20 ml de 3 ori/zi cu 70-80 ml apa. Pret: 300.000 lei sau 680.000 lei.

* Nutricalm Energy Mix. Combate stresul si poate tempera starile de hiperexcitabilitate nervoasa. Prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: 2 capsule/zi. Pret: 200.000 lei.

* Equilibriu M. Contine radacina de sunatoare si extract de griffonia, simplicifolia. Elimina oboseala mentala, in cazul starilor de stres si de apatie. Prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: o capsula de 3 ori/zi. Pret: 250.000 lei.

* Hyper Stres. Va ajuta sa faceti fata oboselii fizice si intelectuale, in cazul starilor de anxietate, tulburari cardiace si digestive. Prezentare: flacon cu 60 capsule. Administrare: 1-2 capsule/zi. Pret: 150.000 lei.

* B Komplex plus acid folic Dopelherz Aktiv. Ajuta in cazul unor solicitari intense ale sistemului nervos si mareste rezistenta psihica. Are vitamina B6, B12 (utile in anemia pernicioasa) si acid folic. Prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: o capsula/zi amestecata cu multa apa. Pret: 150.000 lei.

* Vitralius. Recomandat persoanelor stresate, fumatorilor, alcoolicilor, celor care au munca fizica si intelectuala intensa sau probleme de memorie. Prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: o capsula/zi. Pret: 510.000 lei.

* Natura Mix No Stress Rodiola. Asigura vitalitate pe perioada zilei si creste tonusul. Util in situatia unei stari de epuizare fizica si psihica. Prezentare: flacon cu 32 pastile. Administrare: 2 capsule dimineata, 2 seara. Pret: 380.000 lei.

Produsele le puteti gasi in magazinele din str. Baia de Fier, nr. 5 (din str. Sf. Vineri, tramvaie: 16, 40, 5, 14), str. Matei Voievod 135, strada de la intersectia Vatra Luminoasa cu sos. M. Bravu si din str. Traian nr. 118.Leacuri la indemana oricui

* Cura cu orz verde - 3 x 50 ml/zi.

* Cura cu grau incoltit - 50 g zilnic

* Regimul de cruditati

* Bai calde relaxante (se pot utiliza: flori de salcam, tei, rozmarin si flori de fan)

* Bai calde cu lavanda, talpa gastii, paducel

* Bai in care puneti ace de pin

* Reflexoterapia poate avea efecte spectaculoase asupra psihicului

* sedintele de acupunctura.

* Masaj relaxant - sedinte regulate

* Plimbari dese in aer liber

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.