Casatoria rapida a lui Adrian cu frumoasa Consuelo a dat motive de barfa pitestenilor si nu numai, multe voci punand graba pe seama unei sarcini. in cele 15 zile cat au stat in Ibiza, amandoi au recunoscut ca-si doresc foarte mult un copil si cat mai
Casatoria rapida a lui Adrian cu frumoasa Consuelo a dat motive de barfa pitestenilor si nu numai, multe voci punand graba pe seama unei sarcini. in cele 15 zile cat au stat in Ibiza, amandoi au recunoscut ca-si doresc foarte mult un copil si cat mai repede. Se cunosc de un an, dar sunt impreuna de cateva luni, s-au casatorit in urma cu cateva zile si isi doresc foarte mult un copil. Adrian Mutu si Consuelo Matos au dat motive de barfa tuturor celor care au fost luati prin surprindere de evenimentele care s-au petrecut rapid si in mare secret. Consuelo provine dintr-o familie in care spiritul onoarei si preceptele morale sunt la mare pret, astfel ca o posibila sarcina ar fi determinat-o sa legalizeze relatia cu Adrian pentru ca cel mic sa se nasca intr-o familie constituita legal.



Nasul cuplului spune ca nu stie nimic

Nasul cuplului, Nicu Gheara, spune ca nu are cunostinta de un astfel de eveniment. "Adrian nu mi-a spus asa ceva. stiu doar ca-si doresc amandoi foarte mult copii. Ea a fost crescuta intr-o familie numeroasa si ii plac foarte mult copiii. S-au casatorit pentru ca se iubesc foarte mult, nicidecum pentru ca ar veni un copil. Casatoria pare facuta in graba pentru ca au tinut totul secret, dar ei si-au facut planurile cu mai bine de o luna in urma, timp in care au fost studiate toate posibilitatile de rezolvare a actelor. Amandoi au un program foarte incarcat si atunci au folosit scurta vacanta pe care o au amandoi in aceeasi perioada."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.