Un grav accident rutier, implicand masini ale SRI si Politiei Ilfov, aflate in misiune, a avut loc ieri la ora 5.00 langa Aeroportul Henri Coanda. in timp ce politistii circulau dinspre Ploiesti spre Bucuresti cu un Volkswagen, in fata lor, la circa
Un grav accident rutier, implicand masini ale SRI si Politiei Ilfov, aflate in misiune, a avut loc ieri la ora 5.00 langa Aeroportul Henri Coanda. in timp ce politistii circulau dinspre Ploiesti spre Bucuresti cu un Volkswagen, in fata lor, la circa 50 m de semafor, soferul unui Aro al SRI a vrut sa intoarca neregulamentar, peste banda continua, fara sa se asigure, astfel incat a intrat in coliziune cu masina IPJ Ilfov. Un politist a suferit o fractura de bazin, iar celalalt are trei coaste rupte, fiind internati la Spitalul de Urgenta Floreasca. A fost ranit si soferul SRI, dar mai usor, nefiind necesara spitalizarea. Marius Bercaru, purtatorul de cuvant al SRI, a declarat ca masina serviciului era in misiune, iar concluziile unei cercetari interne vor fi facute publice.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.