Gigi Becali, care sustine ca el este de fapt pagubitul in urma schimbului de terenuri cu MApN, pentru care este cercetat acum sub acuzatia de complicitate la abuz in serviciu, a venit ieri la Parchetul General pentru a aduce acte care - zice el - il
Gigi Becali, care sustine ca el este de fapt pagubitul in urma schimbului de terenuri cu MApN, pentru care este cercetat acum sub acuzatia de complicitate la abuz in serviciu, a venit ieri la Parchetul General pentru a aduce acte care - zice el - il absolva de orice vina.
Patronul Stelei s-a aratat extrem de iritat pentru faptul ca, desi se considera nevinovat, trebuie sa urmeze procedurile obisnuite unei astfel de anchete. La iesirea din sediul Parchetului, finantatorul Stelei a declarat ca le-a adus procurorilor un document din care rezulta ca el este pagubitul in acest dosar. "Eu sunt nevinovat", a spus patronul echipei Steaua, dupa care, in stilu-i caracteristic, s-a luat de o ziarista, numind-o "proasta si urata".
in dosarul de la Parchetul General mai sunt cercetati fostul ministru al apararii, Victor Babiuc - care acum este presedinte al Camerei de Comert - si alti 11 ofiteri din MApN. Acestia sunt acuzati de abuz in serviciu. Procurorii spun ca schimbul de terenuri facut de Becali si MApN in 1999 i-ar fi adus patronului stelist peste 3 milioane de dolari.
Banii reprezinta diferenta de pret dintre terenul lui Becali de la stefanestii de Jos din Ilfov si cel al ministerului, din Baneasa-Pipera. Practic, desi parcelele erau egale ca suprafata, Becali a primit un teren de 4,7 milioane de dolari, dand in schimb un teren ce valora numai 1,4 milioane.



Protasov a dat recital in fata ziaristilor

Massimo Pedrazzini, fostul antrenor secund al Stelei in mandatul lui Walter Zenga, a fost inscaunat in functia de director tehnic de conducerea "ros-albastrilor". Ramas in relatii bune cu oficialii din Ghencea, italianul a acceptat oferta Stelei, desi declara la un moment dat ca nu mai are ce cauta la echipa campioana fara Zenga.
* Fire tacuta, antrenorul Stelei a fost ieri in forma de zile mari. Oleg Protasov i-a provocat pe ziaristii care relateaza de la Kaprun, cantonamentul "militarilor" din Austria, la un meci de fotbal. Fosta mare glorie a fotbalului sovietic a jucat varf de atac si a masacrat echipa jurnalistilor. A inscris sase goluri, dupa care, din mila, a trecut in aparare: "Cu voi, daca joc tot in fata, va dau 20 de goluri!" si-a motivat el decizia. Echipa lui Protasov a invins cu 12-4.
* Farul a stabilit suma de transfer pentru cel mai bun fundas stanga din tara la ora actuala: Pascovici costa 500.000 $. Fotbalistul dorit de Steaua depinde acum doar de lichiditatile pe care le mai are Gigi Becali. in cazul in care patronul din Ghencea disponibilizeaza acesta suma, Pascovici va ajunge la Steaua. Daca nu, "militarii" se vor orienta catre jucatorii Sportului, mai ieftini.
Oficialii din Ghencea trateaza in aceste zile si cu patronul din Regie, Vasile siman, revenirea lui Florin Maxim in Ghencea. Suma tranzactiei ar fi de 150.000 $. Steaua a incercat, fara succes, achizitionarea internationalului de tineret Silviu Izvoreanu, de la Otelul Galati.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.