Internationalul de tineret Ciprian Marica (foto) a inscris, ieri, un gol in meciul pe care sahtior l-a castigat cu 3-2 (2-2), in fata echipei FC ZUrich, in turneul de pregatire din Elvetia. Marica a deschis scorul in minutul 8. Mircea Lucescu a ince
Internationalul de tineret Ciprian Marica (foto) a inscris, ieri, un gol in meciul pe care sahtior l-a castigat cu 3-2 (2-2), in fata echipei FC ZUrich, in turneul de pregatire din Elvetia. Marica a deschis scorul in minutul 8. Mircea Lucescu a inceput partida cu Razvan Rat si Ciprian Marica titulari. Rat a evoluat pe toata durata intalnirii si a primit un cartonas galben in minutul 80.
Marica a fost inlocu-it, in minutul 57, cu Bielik. Stoican a fost introdus pe teren in minutul 46, in locul lui Lewandowski. Barcauan a intrat, in minutul 70, in locul lui Moldovan, iar Florea nu a fost folosit. La FC ZUrich, Iulian Filipescu a evoluat tot jocul, in timp ce Mihai Tararache nu a putut juca din cauza unor probleme la stomac.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.