A crezut ca povestea sa va impresiona. A venit la Bucuresti, unde si-a zis ca va castiga ce pierduse in urma unei dureroase despartiri. Tuturor celor care au avut rabdare sa il asculte timp de doua zile, cat a stat catarat in copac, le-a vorbit despr
A crezut ca povestea sa va impresiona. A venit la Bucuresti, unde si-a zis ca va castiga ce pierduse in urma unei dureroase despartiri. Tuturor celor care au avut rabdare sa il asculte timp de doua zile, cat a stat catarat in copac, le-a vorbit despre un divort, o locuinta pierduta si despre fetita lui care sta la Iasi si pe care sotia lui nu il lasa sa o vada. Pana la urma, tot ce a vrut sa faca ieseanul Aurel Ciobanu, de 45 de ani, a iesit rau.
Dragostea fara de margini pentru fiica lui aproape ca l-a ucis. I-a luat mintile si l-a adus in stare sa isi dea foc. Barbatul s-a stropit cu diluant si si-a incendiat trupul. inainte de a comite gestul disperat, omul ar fi vrut sa stea de vorba cu presedintele Romaniei, cu seful Politiei sau cu cineva de la justitie. Numai el stie de ce. Acum, Ciobanu este internat in stare foarte grava la spital cu arsuri de gradele III si IV.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.