Prostituatele din Vrancea nu mai percep taxe in moneda nationala, dupa ce politistii de la moravuri usoare le-au dat fetelor amenzi in lei grei, care le-au speriat pe acestea. Fetele de pe centura spun ca inca nu au vazut cum arata leul nou, dar ca
Prostituatele din Vrancea nu mai percep taxe in moneda nationala, dupa ce politistii de la moravuri usoare le-au dat fetelor amenzi in lei grei, care le-au speriat pe acestea. Fetele de pe centura spun ca inca nu au vazut cum arata leul nou, dar ca li se pare cel putin ciudat sa ceara 5-10 sau 20 de lei pentru o partida de amor si sa plateasca amenzi la fel de "mici". Ca urmare, acestea au decis sa perceapa, cel putin pentru inceput, tarife doar in euro sau dolari, dar se gandesc foarte serios si la preturi in lei noi. Numai dupa ce vor fi sigure ca nu se pacalesc la pret. "Nu imi fac griji cu leii noi, caci majoritatea clientilor nu sunt de pe aici si platesc in valuta. Am totusi si clienti romani, asa ca va trebui sa invat sa ma descurc. Trebuie sa imi fac tarifele si in lei noi", spune una din fetele amendate de politisti pentru prostitutie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.