Primarul Clujului, Emil Boc, are ganduri mari cu urbea pe care o administreaza. Edilul sef a afirmat recent ca doreste ca orasul sa devina capitala Ardealului. Boc a declarat ca primaria Cluj-Napoca va avea cel tarziu pana la sfarsitul anului o str
Primarul Clujului, Emil Boc, are ganduri mari cu urbea pe care o administreaza. Edilul sef a afirmat recent ca doreste ca orasul sa devina capitala Ardealului. Boc a declarat ca primaria Cluj-Napoca va avea cel tarziu pana la sfarsitul anului o strategie de dezvoltare a municipiului, pe termen mediu si lung, elaborarea acesteia beneficiind de asistenta National Democratic Institute din SUA.


Democratul Adriean Videanu a inceput deja campania electorala. Profitand de functia de vicepremier, el i-a promis Preafericitului Parinte Teoctist ca va trece pe ordinea sedintei de guvern de saptamana viitoare problema controversatei Catedrale a Neamului. Videanu a anuntat ca Executivul va da Patriarhiei terenul necesar constructiei, in Dealul Arsenalului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.