La sase luni de guvernare, ministrii liberali sunt chemati maine sa prezinte cate un raport de activitate in cadrul Delegatiei Permanente a PNL. Potrivit purtatorul de cuvant Eugen Nicolaescu, daca membrii Delegatiei nu vor fi multumiti de rezultate,
La sase luni de guvernare, ministrii liberali sunt chemati maine sa prezinte cate un raport de activitate in cadrul Delegatiei Permanente a PNL. Potrivit purtatorul de cuvant Eugen Nicolaescu, daca membrii Delegatiei nu vor fi multumiti de rezultate, se va apela la un vot de neincredere.
"Primul-ministru va tine cont de votul Delegatiei Permanente", a precizat Nicolaescu. El a adaugat ca activitatea primului-ministru nu va fi evaluata in acelasi context, Tariceanu urmand "sa vina in fata tarii cu un bilant al guvernarii, intr-un timp extrem de scurt".
Alte puncte aflate pe ordinea de zi a Delegatiei Permanente sunt prezentarea rapoartelor de activitate ale parlamentarilor PNL, ale Biroului Permanent Central si Comitetului Executiv din ultima perioada, validarea unor conferinte teritoriale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.