In vizita de lucru in Grecia, premierul Calin Popescu Tariceanu este insotit de mama sa, Alexandrina Louise Lazarescu, de origine greaca, si de sotia sa, Ioana. Potrivit unui comunicat al Guvernului, sotia si mama premierului isi platesc singure depl
In vizita de lucru in Grecia, premierul Calin Popescu Tariceanu este insotit de mama sa, Alexandrina Louise Lazarescu, de origine greaca, si de sotia sa, Ioana. Potrivit unui comunicat al Guvernului, sotia si mama premierului isi platesc singure deplasarea, ele nefacand parte din delegatia oficiala.
"Intrucat cele doua doamne nu fac parte din delegatia oficiala, ele isi suporta cheltuielile de deplasare din surse proprii, asa cum s-a procedat si in cazurile anterioare", se arata in document.
Cat il priveste pe seful Guvernului, el va avea, in cele doua zile ale vizitei, intrevederi oficiale cu omologul sau grec, Konstantin Karamanlis, cu presedintele Parlamentului elen, Anna Psarouda-Benaki si va fi primit de presedintele Republicii Elene, Karolos Papoulias.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.