Compania Autoitalia, importatorul general al marcii coreene SsangYong estimeaza ca va vinde, pana la sfarsitul acestui an, 40-50 de unitati din modelul MPV (Multi Purpose Vehicle) Rodius, lansat, miercuri, la un pret de 27.511 de euro, fara taxe. "Ro
Compania Autoitalia, importatorul general al marcii coreene SsangYong estimeaza ca va vinde, pana la sfarsitul acestui an, 40-50 de unitati din modelul MPV (Multi Purpose Vehicle) Rodius, lansat, miercuri, la un pret de 27.511 de euro, fara taxe. "Rodius se adreseaza, cu precadere, companiilor care inchiriaza autovehicule, hotelurilor de lux, familiilor mari si oamenilor de afaceri care fac voiaje lungi. Pana la sfarsitul acestui an, estimam vanzarea a 40-50 de unitati, achizitia masinii necesitand o perioada de trei-patru luni din momentul comenzii", a declarat presedintele Autoitalia, Herbert Stein.
Potrivit reprezentantului marcii, SsangYong va mai comercializa, in acest an, circa 300 de unitati din modelul de teren Rexton.
Pentru anul viitor, Autoitalia prognozeaza comercializarea a circa 600 de autovehicule SsangYong, vanzarile urmand sa fie impulsionate de lansarea catre sfarsitul anului, cu ocazia Salonului International Auto Bucuresti, a modelului Caeron, care va lua locul SUV-ului Musso, retras recent din productie. Modelul Rodius, cu sapte locuri, este echipat cu un motor diesel de 2,7 litri si 165 cai putere, primul propulsor dezvoltat si produs de constructorul coreean, dupa o tehnologie Mercedes Benz. Modelul dispune de transmisie automata cu cinci trepte si de tractiune integrala.
Printre echipamentele de siguranta, se regasesc in dotarea standard sistemele ABS si EBD (Electronic Bank Distribution - Distributia Electronica a Fortei de Franare), airbag-uri atat pentru sofer, cat si pentru pasagerul din dreapta, optional fiind disponibil controlul stabilitatii (ESP - Electronic Stability Program). Varianta standard de echipare cuprinde, de asemenea, instalatie de aer conditionat, coloana de directie reglabila, geamuri electrice, oglinzi reglabile electric si imobilizator electronic pe cheie.
Autoitalia are o retea de vanzari formata din 23 de dealeri la nivel national.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.