Migratia politica are mari sanse sa fie exterminata din sesiunea viitoare. in noul Statut al parlamentarilor, pritocit de comisia speciala, se precizeaza clar ca senatorii si deputatii isi vor pierde mandatul daca vor parasi partidul politic pe list
Migratia politica are mari sanse sa fie exterminata din sesiunea viitoare. in noul Statut al parlamentarilor, pritocit de comisia speciala, se precizeaza clar ca senatorii si deputatii isi vor pierde mandatul daca vor parasi partidul politic pe lista caruia au fost alesi. De la aceasta prevedere nu sunt exclusi nici minoritarii, in cazul in care vor decide parasirea grupului minoritatilor nationale pe lista caruia au candidat. Aceeasi reteta e propusa de PNL si in cazul alesilor locali. Astfel, a explicat Eugen Nicolaescu, primarii sau consilierii care parasesc partidul isi vor pierde mandatul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.