Fosta presedinta a Organizatiei PSD Sector 1, Nora Rebreanu, si-a dat demisia, ieri, din partid, ca urmare a propunerii Comisiei de Arbitraj si Integritate Morala de a i se retrage sprijinul politic, considerandu-se ca a avut implicatii in "cazul Oma
Fosta presedinta a Organizatiei PSD Sector 1, Nora Rebreanu, si-a dat demisia, ieri, din partid, ca urmare a propunerii Comisiei de Arbitraj si Integritate Morala de a i se retrage sprijinul politic, considerandu-se ca a avut implicatii in "cazul Omar Hayssam".
Nora Rebreanu precizeaza, intr-un comunicat, ca este "obligata" sa demisioneze din PSD pentru "a-si apara demnitatea", ea invocand, in acest sens, "imensa nedreptate" care i s-a facut in legatura cu "cazul Omar Hayssam".
Rebreanu a invocat in demisie si "grava lezare" a imaginii sale publice, a sotului sau, academicianul Mihai Draganescu, precum si "comportamentul lipsit de civilizatie sociala si politica al unora dintre colegii de partid, arbitrariul si complotul ajunse la rang de virtute".
"Sunt convinsa ca stiti ca mi se atribuie o culpa imaginara, asa cum sunt convinsa ca intuiti unde si cum s-au produs in partid derapaje de la etica si moralitate, derapaje care au condus la acea eticheta neagra aplicata nedrept partidului, in ansamblul sau", se spune in demisia adresata presedintelui PSD, Mircea Geoana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.