Deputatul PNL Marin Almajanu este primul parlamentar din judetul Teleorman care si-a deschis un cabinet pentru cetatenii interesati de activitatea legislativului. El vrea sa deschida in cel mai scurt timp un birou parlamentar si in comuna sa natala,
Deputatul PNL Marin Almajanu este primul parlamentar din judetul Teleorman care si-a deschis un cabinet pentru cetatenii interesati de activitatea legislativului. El vrea sa deschida in cel mai scurt timp un birou parlamentar si in comuna sa natala, Peretu, locatia fiind caminul cultural. "O fac din respect pentru consatenii mei, unde voi fi prezent o zi pe luna", a spus deputatul.


Speriat de reactiile virulente al membrilor PSD de dupa pierderea alegerilor, Adrian Nastase a revenit ieri asupra deciziei din vara si a acceptat reinfiintarea Delegatiei Permanente a partidului. Forul de conducere va avea aceeasi formula de 17 vicepresedinti cu aceiasi oameni ca si pana la suspendarea din vara cand liderii au trebuit sa isi asume raspunderea pentru esecul de la locale.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.