Curtea Constitutionala va decide maine asupra legilor proprietatii si justitiei. Ieri, judecatorii Curtii au luat in discutie sesizarea PRM la Legea privind reforma in domeniile justitiei si proprietatii si au stabilit sa dea o solutie in aceeasi zi
Curtea Constitutionala va decide maine asupra legilor proprietatii si justitiei. Ieri, judecatorii Curtii au luat in discutie sesizarea PRM la Legea privind reforma in domeniile justitiei si proprietatii si au stabilit sa dea o solutie in aceeasi zi in care se va pronunta si asupra contestatiilor similare formulate de PSD si Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).
PSD si PRM au atacat la Curtea Constitutionala Legea privind reforma in domeniile justitiei si proprietatii, pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament, invocand incalcarea articolului 114 din Constitutie, care prevede faptul ca raspunderea este angajata pentru un act normativ, si nu pentru un pachet de legi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.