Compania australiana Florin Burhala & Asociates, in colaborare cu Departamentul pentru Imigrare si probleme Multiculturale si Indigene din Australia, a organizat luni un seminar cu tema "Australia: Afaceri, Studii si Imigrare". Din 2004, cand a obti
Compania australiana Florin Burhala & Asociates, in colaborare cu Departamentul pentru Imigrare si probleme Multiculturale si Indigene din Australia, a organizat luni un seminar cu tema "Australia: Afaceri, Studii si Imigrare". Din 2004, cand a obtinut acreditarea din partea Departamentului Australian al Emigrarii, compania s-a implicat in consiliere si ajutor acordat cetatenilor straini care doresc sa emigreze in "Tara Cangurilor", dar care nu isi permit sa apeleze la serviciile unui agent de emigrare, sau nu cunosc limba engleza.
In cadrul seminarului au fost analizate pericolele la care se expun cei care apeleaza la agentii de emigrare neinregistrate si au fost prezentate caile prin care se pot elimina aceste pericole.
De asemenea, oficialii Departamentului Emigrarii din Australia au prezentat solutiile prin care institutia reuseste sa ajute oamenii interesati sa emigreze, dar si tipurile de verificari efectuate, si vizele pentru care pot aplica cei interesati sa se stabileasca in Australia, sa studieze sau sa inceapa o afacere.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.