Helena este una din cele mai batrane femei din Capitala. A implinit zilele trecute 102 ani si se mandreste cu atat de multe amintiri de viata "cat pentru o biblioteca intreaga". De ziua ei, si-a dorit un televizor cu telecomanda, la care sa poata ved
Helena este una din cele mai batrane femei din Capitala. A implinit zilele trecute 102 ani si se mandreste cu atat de multe amintiri de viata "cat pentru o biblioteca intreaga". De ziua ei, si-a dorit un televizor cu telecomanda, la care sa poata vedea emisiuni despre stiinta. si l-a primit. Libertatea a ajutat-o, iar de acum inainte poate petrece cat timp doreste in fata micului ecran. Provine dintr-o familie de muzicieni, vorbeste patru limbi straine si l-a cunoscut pe George Enescu. Sunt numai cateva amintiri despre care Helena Biciovski din Bucuresti poate vorbi ore in sir. Batrana, in ciuda varstei sale inaintate, ne-a trimis la redactie o scrisoare impresionanta. isi dorea un televizor cu telecomanda, la care sa poata urmari emisiunile preferate. "Mi-as dori sa ma uit la stiri si emisiuni despre stiinta sau muzica. insa vechiul televizor nu ma mai ajuta sa-mi satisfac aceasta ultima placere. Poate cineva citeste aceste randuri si ma onoreaza pentru a-mi acoperi si eu timpul asa cum imi doresc. Vreau sa fiu la curent cu ce se intampla in lumea noastra plina de bucurii si necazuri", ne-a scris batrana.
si dorinta i-a fost implinita. in urma publicarii scrisorii in cotidianul Libertatea, mai-marii sectorului 3 i-au facut batranei cadoul visat chiar de ziua acesteia. Ea a primit un televizor nou-nout cu telecomanda, un radiocasetofon, un alt aparat de radio care ii permite femeii sa asculte slujba religioasa de la Vatican, un tort personalizat si multe fructe. in plus, primarul Liviu Negoita i-a oferit Helenei Biciovski o placheta de "Cetatean de onoare a sectorului 3".
"Ce alta satisfactie mai mare poti avea, ca primar, decat atunci cand reusesti sa aduci un strop de bucurie in viata unui om necajit?", ne-a declarat Liviu Negoita.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.