Azi incepe saptamana probelor scrise la examenul de bacalaureat, prima proba fiind Limba si literatura romana. in fiecare zi, de la ora 8.50, postul national de radio va transmite in direct de la Ministerul Educatiei extragerea numarului de varianta
Azi incepe saptamana probelor scrise la examenul de bacalaureat, prima proba fiind Limba si literatura romana. in fiecare zi, de la ora 8.50, postul national de radio va transmite in direct de la Ministerul Educatiei extragerea numarului de varianta de concurs, din trei posibile. Proba va incepe la ora 9.00 si va dura trei ore de la momentul cand candidatii vor avea pe banca subiectele. Pana acum se stie cert ca peste 28 elevi de clasa a XII-a nu vor primi diploma de bacalaureat in aceasta sesiune pentru ca au lipsit la probe sau au picat, iar 60 au fost prinsi cu fituici. in Capitala, la probele orale au fost prinsi 31 de absolventi de liceu care aveau fituici.
Azi continua inscrierea la liceu a candidatilor din provincie si incepe inscrierea elevilor cu deficiente - pe locuri speciale. Vineri, a fost inghesuiala mare la admiterea speciala organizata pentru elevii rromi care au absolvit clasa a VIII-a cu sau fara testarea promovata. Anul acesta mediile candidatilor au fost mari si au fost solicitate mai ales locurile la Matematica-Informatica.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.