Peste jumatate dintre romani cred ca Romania se va alatura "celor 25" abia in 2008. Potrivit unui sondaj INSOMAR, 35 la suta dintre cei intervievati considera "probabila" amanarea integrarii, 18 la suta foarte "probabila", in timp ce doar 23 la suta
Peste jumatate dintre romani cred ca Romania se va alatura "celor 25" abia in 2008. Potrivit unui sondaj INSOMAR, 35 la suta dintre cei intervievati considera "probabila" amanarea integrarii, 18 la suta foarte "probabila", in timp ce doar 23 la suta apreciaza ca o astfel de perspectiva este putin probabila si 11 la suta foarte putin probabila.
Chiar si asa, situatia nu pare a fi de natura sa-i sperie pe romani. Doar 22 la suta dintre ei se declara ingrijorati de perspectiva amanarii, 10 la suta foarte ingrijorati, in vreme ce 55 la suta nu par a fi foarte afectati.
Sondajul a fost realizat in perioada 17-22 iunie, pe un esantion reprezentativ de 1.702 persoane. Marja de eroare este de 2,4 la suta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.