Mohammad Munaf, insotitorul celor trei jurnalisti romani rapiti in Irak, a fost retinut de autoritatile americane pentru ca detine informatii referitoare la posibile actiuni teroriste. Afirmatia ii apartine lui Thomas Delare, deputatul-sef al misiuni
Mohammad Munaf, insotitorul celor trei jurnalisti romani rapiti in Irak, a fost retinut de autoritatile americane pentru ca detine informatii referitoare la posibile actiuni teroriste. Afirmatia ii apartine lui Thomas Delare, deputatul-sef al misiunii ambasadei SUA la Bucuresti, si a fost facuta, ieri, in timpul unui interviu acordat unui post de televiziune. Thomas Delare a declarat ca Munaf ar avea mai multe amanunte legate de activitati teroriste care se afla in pregatire. Avand dubla cetatenie, americana si irakiana, fostul partener de afaceri al lui Omar Hayssam poate fi un pion important in furnizarea de nume si detalii legate de mai multe activitati teroriste. Thomas Delare a mai declarat ca si cei trei jurnalisti eliberati din Irak au fost audiati de autoritatile americane, acestia furnizand detalii importante despre gruparea care i-a retinut. O data cu promovarea ambasadorului Crouch, postul de ambasador a devenit vacant. Pana la sosirea unui nou ambasador, deputatul-sef al misiunii Thomas Delare ocupa pozitia de Chargé d'Affaires.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.