Dupa ce a devenit partid popular si a luat fata liberalilor in sondaje, PD isi continua ofensiva politica. La inceputul saptamanii, artizanul schimbarii doctrinare a PD, vicepresedintele Sorin Frunzaverde (foto), a depus la Bruxelles scrisoarea de i
Dupa ce a devenit partid popular si a luat fata liberalilor in sondaje, PD isi continua ofensiva politica. La inceputul saptamanii, artizanul schimbarii doctrinare a PD, vicepresedintele Sorin Frunzaverde (foto), a depus la Bruxelles scrisoarea de intentie a democratilor pentru acceptarea in Partidul Popular European, lucru care se va produce, probabil, in septembrie. Chiar daca Frunzaverde n-a spus-o cu voce tare, democratii tatoneaza deja posibilitatea absorbtiei altor doua partide: PC al lui Dan Voiculescu si PPCD (fostii taranisti). Voiculescu a negat public acest lucru, insa usile sunt deschise. La Bruxelles, Frunzaverde a mers impreuna cu reprezentantul conservatorilor.
in plus, in caz de alegeri anticipate sau la termen, nici PC, nici PPCD nu par a mai avea sanse reale de accedere in Parlament. Or, sub "umbrela" PD si a Partidului Popular European situatia se schimba pentru aceste doua formatiuni.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.