Giulestenii l-au suflat pe Bogdan Mara celor de la Steaua. Gruparea din Ghencea a pierdut si lupta cu Poli Timisoara, care i-a luat la pachet pe Gigel Bucur si pe Sorin Radoi. Dupa castigarea titlului de campioana, Steaua a pornit in cautarea unui

Giulestenii l-au suflat pe Bogdan Mara celor de la Steaua. Gruparea din Ghencea a pierdut si lupta cu Poli Timisoara, care i-a luat la pachet pe Gigel Bucur si pe Sorin Radoi.

Dupa castigarea titlului de campioana, Steaua a pornit in cautarea unui antrenor. Negocierile cu Hagi, Olaroiu, Zenga si Dan Petrescu au fost anevoioase, astfel ca, pana la urma, s-a apelat la Oleg Protasov.
FALIMENT. Nici la capitolul jucatori, gruparea din Ghencea nu se misca mai bine. Gura sparta a patronului Gigi Becali ii sperie pe jucatori, care ezita sa semneze cu campioana Romaniei. Astfel, echipa pastorita de ""Latifundiarul din Pipera"" a ajuns sa se mandreasca de faptul ca a reusit sa aduca la echipa fotbalisti anonimi precum Victoras Iacob sau Andrei Enescu.
SURPRIZA. Tace si face. Asta se poate spune despre presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe. ""Vama"" prefera sa nu faca galagie atunci cand doreste sa aduca in Giulesti un jucator. Cu aceasta tactica, giulestenii i-au adus in aceasta vara pe Minca, Adrian Iordache, Romeo Stancu si Bogdan Mara, acest din urma transfer fiind perfectat vineri seara.
CONSTANT. Cand isi pune ca obiectiv aducerea unui jucator, Timisoara nu da gres. Olaroiu l-a vrut pe Adrian Olah si acum il are in lot. Pe Bega va evolua din sezonul viitor si Gigel Bucur, pentru care patronul Sportului, Vasile Siman, a primit sambata 600.000 de dolari.
LIDER. In privinta transferurilor, vara aceasta a fost dominata de Dinamo. ""Cainii"" au luat tot ce era mai bun la Craiova. In plus de asta, Gigi Netoiu l-a adus in Groapa si pe fostul ""bancar"" Octavian Chihaia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.