A fost un succes clar pentru jucatorii fostului selectioner al nationalei Romaniei. Dupa 2-0 in deplasare, echipa Generalului a invins formatia tunisiana CS Sfaxien si pe teren propriu, cu 2-1.Al Ittihad e si detinatoarea Ligii Campionilor Asiei, co
A fost un succes clar pentru jucatorii fostului selectioner al nationalei Romaniei. Dupa 2-0 in deplasare, echipa Generalului a invins formatia tunisiana CS Sfaxien si pe teren propriu, cu 2-1.Al Ittihad e si detinatoarea Ligii Campionilor Asiei, competitie in care a ajuns in acest sezon deja la faza sferturilor de finala. In septembrie, Iordanescu se va lupta in dubla mansa cu clubul chinez Shandong Luneng, pentru care joaca Ionel Danciulescu. "Am recunoscut ca am avut noroc in Tunisia. Sfaxien a ratat cateva ocazii si noi am profitat, invingand cu 2-0. La Jeddah, insa, am dominat de la un capat la altul si nu le-am lasat nici o sansa", a povestit "nea Puiu". Al Ittihad a deschis scorul repede (10), gratie unui autogol si lucrurile deveneau o formalitate. Dupa 25 de minute, era deja 2-0 si sauditii au jucat apoi pentru cei 30.000 de oameni din tribune.
Tunisienii, care castigasera trofeul la editia inaugurala din 2004, au redus din handicap, insa doar atat.
Pentru succesul lor, romanii care formeaza staff-ul lui Al Ittihad - Anghel Iordanescu, secunzii Grigore Sichitiu, Ilie Stan si Dumitru Moraru, medicul Claudiu Stamatescu si masorul Florin Caprarus - asteapta o raspalata speciala de la printul care patroneaza echipa. Performanta ii va aduce lui Iordanescu o prima de 150.000 $, iar jucatorilor si secunzilor - cate 75.000 $. Daca echipa va triumfa si in Liga Campionilor Asiei, premiile se vor dubla.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.