Circulatia autovehiculelor pe Transfagarasan a fost reluata ieri si va fi permisa pana la 1 noiembrie, a informat Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT). Traficul va fi oprit in timpul noptii intre orele 21.00 si 07.00 pe sec
Circulatia autovehiculelor pe Transfagarasan a fost reluata ieri si va fi permisa pana la 1 noiembrie, a informat Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT). Traficul va fi oprit in timpul noptii intre orele 21.00 si 07.00 pe sectorul de drum cuprins intre localitatile Cabana Capra - Salvamont Arges si Balea Cascada. Pe unele sectiuni ale drumului, semnalizate corespunzator, exista pericolul caderilor de pietre. Circulatia se desfasoara pe o jumatate de cale intre km 114+700 si km 115+800, respectiv intre km 118 + 400 si km 118+600 ca urmare a alunecarilor de teren si a avalanselor de zapada.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.