Un site din Venezuela anunta ca "Poli" Timisoara este interesata de achizitionarea mijlocasului Ricardo David Paez, acesta fiind asteptat in Romania pentru a efectua vizita medicala. "In urmatoarele ore se asteapta ca Paez sa paraseasca fotbalul colu
Un site din Venezuela anunta ca "Poli" Timisoara este interesata de achizitionarea mijlocasului Ricardo David Paez, acesta fiind asteptat in Romania pentru a efectua vizita medicala. "In urmatoarele ore se asteapta ca Paez sa paraseasca fotbalul columbian pentru a se alatura echipei din Timisoara, din prima liga din Romania. Internationalul venezuelean este dorit pentru o perioada de doi ani, cu posibilitate de prelungire pentru inca un an", scrie sursa citata. Potrivit site-ului "www.lavinotinto.com", jucatorul in varsta de 25 de ani este asteptat in acest week-end in Romania, pentru a fi supus vizitei medicale. Paez a evoluat in sezonul trecut la Deportivo Pereira, din Columbia. De-a lungul carierei a mai jucat la Standard Liege (sezonul 2000-2001) si America Cali (2004). Paez a fost titular in meciul disputat de Venezuela, pe 4 iunie, pe teren propriu, cu Uruguay, scor 1-1, in preliminariile Cupei Mondiale din 2006. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.