CFR Cluj si Gloria Bistrita sustin astazi prima mansa a turului secund din Cupa UEFA Intertoto. Clujenii intalnesc pe teren propriu, de la ora 17, in direct la ProTV, pe Athletic Bilbao. Bascii vor deplasa in Romania echipa a doua, prilej pentru Dori
CFR Cluj si Gloria Bistrita sustin astazi prima mansa a turului secund din Cupa UEFA Intertoto. Clujenii intalnesc pe teren propriu, de la ora 17, in direct la ProTV, pe Athletic Bilbao. Bascii vor deplasa in Romania echipa a doua, prilej pentru Dorinel Munteanu, cel care a preluat pe CFR ca antrenor-jucator la inceputul saptamanii, sa debuteze cu un rezultat bun. Internationalul in varsta de 37 de ani a declarat ieri ca intentioneaza sa intre in joc, fara a detalia daca va fi titular sau daca va intra pe parcursul partidei. Un alt reprezentat al "Generatiei de aur" care va debuta astazi ca antrenor in Cupa UEFA Intertoto este Ioan Ovidiu Sabau. Gloria, noua sa echipa, va juca in Slovacia, cu Slaven Belupo, cu gandul la o calificare care le-ar aduce in turul trei ca adversara pe Deportivo la Coruna. Mansa secunda a ambelor intalniri este programata sambata viitoare. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.