Emil Sandoi, antrenorul nou promovatei Pandurii Tg. Jiu, a anuntat ieri ca echipa sa i-a achizitionat pe Mamouna Armel Disney si Bobi Verdes. Congolezul Disney, atacantul lui International Pitesti, in varsta de 25 de ani, a fost dorit si de Universit
Emil Sandoi, antrenorul nou promovatei Pandurii Tg. Jiu, a anuntat ieri ca echipa sa i-a achizitionat pe Mamouna Armel Disney si Bobi Verdes. Congolezul Disney, atacantul lui International Pitesti, in varsta de 25 de ani, a fost dorit si de Universitatea Craiova. El a semnat un contract pentru un sezon cu Pandurii Targu Jiu. Un alt atacant, Bobi Verdes, venit de la FC Arges, a semnat cu Pandurii Targu Jiu si va fi detinut in coproprietate cu Gigi Netoiu. O alta tinta a Pandurilor, Viorel Domocos, a cerut timp de gandire pana luni, deoarece are o oferta foarte avantajoasa din Cipru. Sandoi a mentionat ca mai asteapta raspuns de la Dinamo pentru transferul jucatorilor Adrian Scarlatache si Ovidiu Burca. De asemenea, Sandoi a anuntat si o lista cu jucatori la serviciile carora se va renunta: Lapadat, Buca, Cristea, Arcanu si Lecoviste, care vor merge la satelitul Minerul Motru, Campan la Unirea Focsani, iar Petrisor si Pandaru inca nu si-au gasit echipa. Dorin Radoi, fost jucator la UTA si FC Extensiv, Catalin Lazar de la International Pitesti si Emanuel Patrascu de la Minerul Motru, dar si un argentinian, Gonzalo Jonathan Teralta Michel, in varsta de 21 de ani, originar din Buenos Aires, se pregatesc cu echipa din Targu Jiu. In vederile lui Sandoi se mai afla Andrei Mitrofan, de la Apulum, si Romulus Miclea, de la Poli Iasi.
Emil Sandoi a caracterizat drept dificil calendarul echipei sale in campionat. "Un inceput cum nu se putea mai greu. Tragerea nu este una chiar foarte buna pentru echipa noastra. Totusi, nu trebuie sa ne speriem. Pe langa cele trei mari pe care le vom intalni, Steaua, Dinamo si Rapid, tot in primele sase etape vom da piept cu alte doua echipe care au fost revelatiile sezonului trecut: Farul si Sportul. Speram sa iesim bine din aceste sase intalniri si daca se poate cel putin cu zero in clasamentul adevarului", a afirmat Sandoi. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.